novosti

 • 23 Jun

  NOVI U PONUDI

  Obaveštavamo sve poslovne partnere da od sada u našoj ponudi mogu naći brend Ferro (ventil kugle, nepovratne ventile, baterije), koji je jedan od lidera iz oblasti grejanja i sanitarije u srednjoj i istočnoj Evropi.

 • 06 Apr

  NOVI ALUMINIJUMSKI RADIJATOR U PONUDI

  Obaveštavamo sve kupce da od danas u našoj ponudi mogu naći i aluminijumske radijatore poznate italijanske fabrike Fondital, marke Calidor S4. Garancija za Calidor S4 radijatore iznosi 10 godina.

 • 05 Okt

  EKSPANZIONE POSUDE - AKCIJA

  Obaveštavamo sve kupce da trenutno mogu dobiti količinski popust na ekspanzione posude Imera i to na količinu od 50 i više, rabat u iznosu od 22%, a na količinu preko 100 posuda, rabat od 23%. Akcija je na snazi do daljnjeg.

 • 02 Jun

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći i bojlere Metalac, kojim smo obogatili našu ponudu postojecih proizvodjača Termorad i Bosch.

 • 28 Apr

  NOVO U NASOJ PONUDI

  Od danas u nasem prodajnom asortimanu mozete naci baterije svetski poznatog proizvodjaca PAINI.

 • 25 Mar

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći panelne radijatore PEKPAN, turske radijatore modernog dizajna i zavidnog kvaliteta, sa garancijom od 10 godina. PEKSA GROUP, u okviru koje se proizvode ovi radijatori, poseduje standard kvaliteta ISO 9001.

 • 03 Feb

  NOVO U PONUDI

  Od sada, u našem asortimanu se nalazi i svetski poznat brend iz oblasti sanitarije, KOLO, clan SANITEC grupe.

 • 10 Jul

  NOVA POSLOVNA JEDINICA U BEOGRADU

  Poštovani poslovni partneri, obaveštavamo vas da smo od 10.07.2013. godine bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu i to, TERMOVENT DOO, PJ BEOGRAD, koja se nalazi Ugrinovačkoj ulici, broj 223/B, 11080 Zemun.

ABC Quadro i ABC Rolo

štednjaci i peći na čvrsta goriva

Quadro 3
Quadro Gold
Rolo 2

Modeli ABC QUADRO i ABC ROLO su konstrukcijski isti a njihova jedina razlika je u dizajnu. Peći su namenjene za sagorevanje drva i uglja. Toplotna energija se prenosi zračenjem u prostoriju. Osnovne karakteristike su maksimalna efikasnost koja je potvrđena visokim stepenom iskorišćenja.

Glavna prednost peći ABC QUADRO i ABC ROLO je činjenica da je sagorevanje potpomognuto regulisanjem primarnog i sekundarnog vazduha. Primarni vazduh je doveden u donju zonu peći ispod rešetke u ložištu i obezbeđuje brzo podizanje temperature peći tokom faze potpale. Sekundarni vazduh je doveden u gornju zonu peći i snabdeva ložište sa određenom količinom zagrejanog vazduha neophodnog za potpuno sagorevanje gasova koji se oslobađaju prilikom sagorevanja drveta.

Sekundarni vazduh ima još jednu ulogu, a to je da sprečava stvaranje naslaga čađi na staklu vrata ložišta. To znači da je u svakom momentu obezbeđeno potpuno sagorevanje (postoje dve poluge u donjem delu peći koje se koriste za pomenutu regulaciju).

Peći su robusne izrade. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali u izradi i uz 5 godina garancije pružaju korisniku sigurnost u dugogodišnjoj upotrebi.

ABC Quadro i ABC Rolo
NAZIV ŠIFRA ZA NARUČIVANJE Dimenzije VxŠxD SNAGA DIMOVODNA CEV
PEĆ QUADRO INOX 05946 1190x542x516 9KW 145
PEĆ QUADRO GOLD 05945 1190x542x516 9 KW 145
PEĆ ROLO 05947 1155x540x517 9 KW 145