novosti

 • 23 Jun

  NOVI U PONUDI

  Obaveštavamo sve poslovne partnere da od sada u našoj ponudi mogu naći brend Ferro (ventil kugle, nepovratne ventile, baterije), koji je jedan od lidera iz oblasti grejanja i sanitarije u srednjoj i istočnoj Evropi.

 • 06 Apr

  NOVI ALUMINIJUMSKI RADIJATOR U PONUDI

  Obaveštavamo sve kupce da od danas u našoj ponudi mogu naći i aluminijumske radijatore poznate italijanske fabrike Fondital, marke Calidor S4. Garancija za Calidor S4 radijatore iznosi 10 godina.

 • 05 Okt

  EKSPANZIONE POSUDE - AKCIJA

  Obaveštavamo sve kupce da trenutno mogu dobiti količinski popust na ekspanzione posude Imera i to na količinu od 50 i više, rabat u iznosu od 22%, a na količinu preko 100 posuda, rabat od 23%. Akcija je na snazi do daljnjeg.

 • 02 Jun

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći i bojlere Metalac, kojim smo obogatili našu ponudu postojecih proizvodjača Termorad i Bosch.

 • 28 Apr

  NOVO U NASOJ PONUDI

  Od danas u nasem prodajnom asortimanu mozete naci baterije svetski poznatog proizvodjaca PAINI.

 • 25 Mar

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći panelne radijatore PEKPAN, turske radijatore modernog dizajna i zavidnog kvaliteta, sa garancijom od 10 godina. PEKSA GROUP, u okviru koje se proizvode ovi radijatori, poseduje standard kvaliteta ISO 9001.

 • 03 Feb

  NOVO U PONUDI

  Od sada, u našem asortimanu se nalazi i svetski poznat brend iz oblasti sanitarije, KOLO, clan SANITEC grupe.

 • 10 Jul

  NOVA POSLOVNA JEDINICA U BEOGRADU

  Poštovani poslovni partneri, obaveštavamo vas da smo od 10.07.2013. godine bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu i to, TERMOVENT DOO, PJ BEOGRAD, koja se nalazi Ugrinovačkoj ulici, broj 223/B, 11080 Zemun.

Ventil TS uronski 50%

armatura herz

Ventil sa četri priključka sa termostatskim pogonom od mesinga, niklovan za jednocevni sistem grejanja. Prikaljučak grejnog tela sa donje strane, ravno zaptivanje sa uronskom cevi l=290 mm, prečnika 11 mm, srednji razmak cevi 40 mm. Podela protoka vode iznosi 40% kroz grejno telo i 60% preko bypass-a u drugo grejno telo. Zaptivanje vretena pomoću O prstena. Navojni priključak grejnog tela sa uronskom cevi.

Brza montaža cevi pomoću steznih setova za kalibrisane cevi od mekog čelika, bakra ili plastičnih cevi na cevni priključak G3/4 sa konusom. Termostatski pogon pomoću svih HERZ- Termostatskih glava.

Maksimalna radna temperatura iznosi 120 °C.
Maksimalni radni pritisak je 10 bar.

Ventil TS uronski 50%
šifra za naručivanje identifikacioni kod dimenzije priključaka
01986 1776741 1/2 ''