novosti

 • 23 Jun

  NOVI U PONUDI

  Obaveštavamo sve poslovne partnere da od sada u našoj ponudi mogu naći brend Ferro (ventil kugle, nepovratne ventile, baterije), koji je jedan od lidera iz oblasti grejanja i sanitarije u srednjoj i istočnoj Evropi.

 • 06 Apr

  NOVI ALUMINIJUMSKI RADIJATOR U PONUDI

  Obaveštavamo sve kupce da od danas u našoj ponudi mogu naći i aluminijumske radijatore poznate italijanske fabrike Fondital, marke Calidor S4. Garancija za Calidor S4 radijatore iznosi 10 godina.

 • 05 Okt

  EKSPANZIONE POSUDE - AKCIJA

  Obaveštavamo sve kupce da trenutno mogu dobiti količinski popust na ekspanzione posude Imera i to na količinu od 50 i više, rabat u iznosu od 22%, a na količinu preko 100 posuda, rabat od 23%. Akcija je na snazi do daljnjeg.

 • 02 Jun

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći i bojlere Metalac, kojim smo obogatili našu ponudu postojecih proizvodjača Termorad i Bosch.

 • 28 Apr

  NOVO U NASOJ PONUDI

  Od danas u nasem prodajnom asortimanu mozete naci baterije svetski poznatog proizvodjaca PAINI.

 • 25 Mar

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći panelne radijatore PEKPAN, turske radijatore modernog dizajna i zavidnog kvaliteta, sa garancijom od 10 godina. PEKSA GROUP, u okviru koje se proizvode ovi radijatori, poseduje standard kvaliteta ISO 9001.

 • 03 Feb

  NOVO U PONUDI

  Od sada, u našem asortimanu se nalazi i svetski poznat brend iz oblasti sanitarije, KOLO, clan SANITEC grupe.

 • 10 Jul

  NOVA POSLOVNA JEDINICA U BEOGRADU

  Poštovani poslovni partneri, obaveštavamo vas da smo od 10.07.2013. godine bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu i to, TERMOVENT DOO, PJ BEOGRAD, koja se nalazi Ugrinovačkoj ulici, broj 223/B, 11080 Zemun.

Ventil regulacioni STROMAX

armatura herz

Regulacioni ventil sa mernim ventilima za merenje diferencijalnog pritiska. Izrađen od mesinga, koso sedište sa podižućim vretenom. Prednameštanje protoka u granama vrši se merenjem diferencijalnog pritiska. Univerzalni muf 1/2" obostrano za priključak na navojnu cev.

Pomoću steznog seta moguć je priključak na kalibrisane cevi od mekog čelika, bakarne cevi, plastične i višeslojne cevi. Priključak na cev 3/4" – 3" obostrano sa navojnim mufom, za 3/4" postoji adapter steznog seta. Sedište zaptivke otporno na habanje.

Zaptivanje vretena sa zamenljivim O prstenom. 4 otvora za merne ventile i armature za pražnjenje. 2 merna ventila namontirana, preostali zatvoreni zapornim vijcima.

Maksimalna radna temperatura iznosi 110 °C.
Maksimalni radni pritisak je 16 bar.

Ventil regulacioni STROMAX
šifra za naručivanje identifikacioni kod dimenzije priključaka
03463 1411757 2,5 ''
03545 1411758 3 ''